Viherlaakson lukio

Tämä on Viherlaakson lukion blogi, verkkojulkaisu, vuosikertomus, keskustelufoorumi ja paljon muuta. Kotisivulta löytyvät digitaalisen julkaisun ensimmäiset versiot, vuosikertomukset. Tämä nuorempi toista vuotta käytössä oleva julkaisu on nopea, nuorekas ja notkea – ajan tasalla kaiken aikaa. Se  on osa Viheriläisyyttä.

Terveutuloa blogin pariin!

Viherlaakson lukio sijaitsee Espoon Viherlaaksossa, mutta on tällä hetkellä väistötiloissa Kutojantiellä vuoteen 2019 saakka. Lukio ja koulu saa uudet modernit tilat käynnissä olevassa saneeraus- ja rakennushankkeessa. Uusiin tiloihin mahtuu entistä enemmän lukiolaisia: pieni 350:n opiskelijan kyläkoulu muuttuu kolmessa vuodessa Pohjois-Espoon 570 opiskelijan alueelliseksi suurlukioksi.

Lukiossa toimii taidelinja, joka antaa mahdollisuuden laaja-alaiseen taideaineiden opiskeluun: tarjolla on laaja kurssivalikoima kuvataidetta, ilmaisutaitoa ja musiikkia. Taidelinjalla tehdään vuosittain eri taideaineiden yhteinen projekti, joka toteutetaan kuvataiteen, ilmaisutaidon ja musiikin keinoin.