Hakeminen yleislinjalle 0270

Viherlaakson lukioon haetaan vuosittain yhteishaussa. Lukion numero on 0270. Sähköinen yhteishaku tapahtuu osoitteessa

https://opintopolku.fi/wp/fi/

Kaikki yleislinjalle hakevat täyttävät Espoossa käytössä olevan sähköisen ainevalintakortin hakuajan päättymisen jälkeen. Ainevalintakortin täyttämisellä ei ole merkitystä valintapäätökseen, mutta ainevalintakortin tiedot auttavat tulevan lukuvuoden opetuksen suunnittelussa.

Espoon kaupungin sähköinen ainevalintakortti tulee tähän.
Kortti täytetään hakuajan jälkeen.

Ensimmäisenä lukuvuonna ensimmäisen jakson kurssit opiskellaan oman luokan ryhmässä. Tutussa ryhmässä lukio-opinnot saadaan hyvin käyntiin. Ensimmäisen jakson opinto-ohjauksen tunneilla tehdään opintosuunnitelma koko lukuvuodelle ja laaditaan lukujärjestys opinto-ohjaajan avustuksella. Jaksoissa 2-5 opiskellaan itse laaditun lukujärjestyksen mukaisesti.

Uusien opiskelijoiden kannattaa vierailla uudessa koulussaan ohjauspäivinä. Samalla voi vahvistaa opiskelupaikkansa tuomalla perusopetuksen päättötodistus lukion kansliaan.

Uusia opiskelijoita on ohjaamassa opintojen ohjaajat sekä tutor-opiskelijat. Samalla vahvistetaan opiskelijan ainevalinnat ja niiden perusteella valitaan opiskelijan luokka. Opiskelijalle kerrotaan ensimmäisen jakson lukujärjestys ja hän saa ohjeet tietokoneen hankkimisesta ja listan käytettävistä sähköisistä ja paperisista oppikirjoista.

Yhteishaun aikataulu 2018 päivitetään tähän syksyllä…

  • Hakuaika 21.2. – 14.3.2017
  • Sähköiset hakemukset tallennettava 14.3.2017 klo 15.00 mennessä
  • Opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan 15.6.2017
  • Viherlaakson lukion uudet opiskelijat saavat ohjausta torstaina 15.6. ja perjantaina 16.6. klo 10-14.
  • Opiskelupaikka on vahvistettava viimeistään 29.6.2017