Kannatusyhdistys

Viherlaakson Yhteiskoulun Kannatusyhdistys ry – eli tuttavallisemmin Kannu – on perinteikäs, Espoon vanhin suomenkielisen koulun kannatusyhdistys, joka on toiminut jo lähes 70 vuotta, vuodesta 1939 alkaen!

Vanhempainyhdistyksen toiminnan tavoitteena on tukea Viherlaakson koulun ja lukion opetus- ja kasvatustyötä sekä oppilaiden ja koulun hyvinvointia.

Tuemme koulun ja lukion toimintaa monin eri tavoin. Vanhempainyhdistys on jakanut vuosittain stipendejä oppilaille. Koulun ja lukion kirjastoon on tilattu lehtiä. Opiskelijoiden ja oppilaiden käyttöön on hankittu välineitä kuten pingispöytiä. Lisäksi on tuettu niin ulkomaan opintomatkoja kuin vierailuja lähempänä oleviin kohteisiin.

Tervetuloa mukaan kannatusyhdistyksen toimintaan, otamme ilolla mukaan uusia aktiivisia jäseniä.  Hyvän asian puolesta toimiminen on sekä hyödyllistä että mukavaa!

Vanhempainyhdistyksen tavoitteita voitte konkreettisesti tukea myös liittymällä jäseneksi. Jäsenmaksu lukuvuonna 2017-2018 on 20,- €.

Tällä sivulla on esitelty korttisarja, jonka kanantyshdistyksen jäseneksi liittyvä saa omakseen.

Kiitoksia tuestanne!

Tiina Ekman