Oppilaskunta

Kaikki Viherlaakson lukion opiskelijat ovat oppilaskunnan jäseniä. Opiskelijat äänestävät keskuudestaan jäsenet oppilaskunnan hallitukseen, joka pyrkii toimillaan edistämää lukiolaisten toivomia asioita. Oppilaskunnan hallitus työskentelee yhdessä mm. ryhmänohjausryhmien edustajien sekä ohjaavan opettajan että rehtorin kanssa.

OPKH eli hallitus kokoontuu viikoittain. Hallitus järjestää kahdesti vuodessa kyselytunnin, jolloin saadaan kattavasti opiskelijoiden ääni kuuluviin.

OPKH lukuvuonna 2016-2017

Kooste nettiin

Kuvassa Roni Vacker, Eero Helemäe, Alina Kuzyeva, Jami Salama, Juho Rautakangas, Annasofia Lindman, Sofia Linnarinne, Hilla Väyrynen, Otto Haanperä, Siru Kotipalo, Anna Thomas ja Linessa Lindberg. Sekä Reetta Räty ja Jussi Rekilä.