Lukiopaikan vastaanottaminen kesällä 2018
Lukiopaikan vastaanottaminen kesällä 2018

Lukiopaikan voi ottaa vastaan tänä kesänä sähköisesti suoraan opintopolku-järjestelmässä tai käymällä lukion kansliassa.

Jos täytit hakemukseseesi sähköpostiosoitteen, opintopolku lähettää siihen henkilökohtaisen tiedotteen, jossa on kerrottu haun tulos. Samassa viestissä on linkki, jonka kautta pääseet vahvistamaan opiskelupaikkasi opintopolkuun. Tämä viesti lähetetään 14.6. Jos et saa sähköpostia, järjestelmässä ei ole sinun osoitetta eikä paikan vastaanottaminen sähköisesti ole mahdollista.

Lukiopaikan voi edelleen ottaa vastaan käymällä lukion kansliassa 28.6. klo 14 mennessä. Kansliassa opiskelupaikka vahvistetaan näyttämällä peruskoulun päättötodistusta tai kuvallista henkilöllisyystodistusta. Ilmoittautumisen jälkeen päättötodistuksen saa heti mukaansa.

Viherlaakson lukion kanslia on auki arkisin klo 8-15. Huomaa, että ilmoittautuminen päättyy 28.6. klo 14. Sähköisesti paikan voi ottaa vastaan 28.6. aikana.

Kanslia aukeaa sen jälkeen elokuun 1. päivänä.

Uusien ykkösten ohjaus
Opintojen ohjaajat Riina Laasonen ja Salla Purho ovat perehdyttämässä uusia opiskelijoita lukio-opintojen aloittamiseen 14.6. ja 15.6. klo 10-14. Ilmoittautumisen voi hoitaa samassa yhteydessä. Ilmoittautuminen ja perehdytys osoitteessa Kutojantie 2 D.

 

Jaa tämä :