Hakuinfo

Täältä löydät vastauksen kaikkiin kysymyksiisi! Jos joku asia jää epäselväksi, voit lunnollisesti soitaa, laittaa sähköpostia tai tulla käymään.

Hakemiseen liittyvät asiat selviävät linkeistä hakeminen yleislinjalle ja hakeminen taidelinjalle. Seuraava yhteishaku toiselle asteelle on helmi-maaliskuussa 2018. Hakeminen tapahtuu opintopolku-järjestelmässä. Viherlaakson lukioon ensisijaisesti hakevat käyttävät Espoon kaupungin sähköistä ainevalintakorttia, joka täytetään hakuajan jälkeen.

Linkki Espoon kaupungin sähköiseen ainevalintakorttiin tulee tähän ennen hakua.
Kortti täytetään hakuajan jälkeen eikä kortin täyttäminen vaikuta hakupäätöksiin.

Viherlaakson lukioon tutustumisesta kerrotaan omalla sivullaan tutustu Viheriin. Sivuilla kerrotaan muun muassa lukion toimintakulttuurista, taiteen opiskelusta ja tulevaisuuden modernista opiskeluympäristöstä.

Viherlaakson lukio toimii Kutojantiellä kevääseen 2019 saakka. Syksyllä 2017 aloittava opiskelevat abivuotensa Viherlaakson uusissa tiloissa.

Tutustu koulun tiloihin, kysy naapurilta ja kaverilta heidän kokemuksistaan ja tule käymään. Siten kouluun parhaiten tutustuu. Infotilaisuudet 9-luokan opiskelijoille pidetään tammi-helmikuussa 2018. Iltatilaisuus pidetään helmikuun alussa 2018.
Tapaamisiin!

Avaa ovi tulevaisuuteesi – tule opiskelemaan Viherlaakson lukioon!