Hakuinfo

Tieteitä ja taiteita hyvässä hengessä!
Tule innostumaan Viheriin!

Infotilaisuudet ysiläisille:

16.1.2019 ja
22.1.2019 kello 13.30 alkaen.

Iltatilaisuus huoltajille ja nuorille pidetään 24.1.2019 kello 18.00.

Yleislinja ja taidelinja

Meillä Viherlaakson lukiossa on positiivinen ja uudistava tekemisen meininki. Nihtisillan avarissa tiloissa viihdytään koulupäivän päätteeksi pingistä tai biljardia pelaillen. Viherissä opiskelijaa kuullaan ja voit olla mukana päättämässä opetuksesta ja koulun arjesta. Miltä kuulostaa esimerkiksi työskennellä MAC-luokassa tai opiskella luonnontieteitä kannustavassa ilmapiirissä? Meillä on mahdollista osallistua myös muun muassa opintomatkalle Malagaan tai hiukkasfysiikan keskukseen Cerniin. Meillä voit opiskella myös hyppytunneilla opiskelijoiden omissa tiloissa. Laadukas opetus ja itseään kehittävät opettajat mahdollistavat onnistumisen opinnoissa. Viherlaakson lukiossa on laaja kurssitarjonta, jonka avulla voit helposti rakentaa omannäköisesi lukiopolun.

Taide kuuluu kaikille

Viherin taidepainotus antaa sinulle mahdollisuuden laaja-alaiseen taideaineiden opiskeluun kuvataiteessa, teatteritaiteessa, kirjoittamisessa ja musiikissa – joko yhdessä tai erikseen, haluamallasi tavalla. Kaikki opiskelijat voivat valita taidekursseja, mutta taidelinjalla opiskelet niitä vähintään kymmenen. Taidelinjalaisena olet mukana eri taiteenlajien yhteistyössä toteuttamassa näytelmäproduktiossa, joka esitetään Art Viheri -kulttuuripäivänä.

Hakemiseen liittyvät asiat selviävät linkeistä hakeminen yleislinjalle ja hakeminen taidelinjalle. Hakeminen tapahtuu opintopolku-järjestelmässä.

Tutustu koulun tiloihin, kysy naapurilta ja kaverilta heidän kokemuksistaan ja tule käymään! Näin pääset tutustumaan meihin parhaiten!

Tapaamisiin Viherissä!

Avaa ovi tulevaisuuteesi – tule opiskelemaan Viherlaakson lukioon!