Tutustu Viheriin

Viherlaakson lukioon voit tutustua monilla tavoin. Toiminnasta saat kattavan kuvan selaamalla vuosikertomuksia ja opinto-opasta. Lukio kehittyy nyt nopeasti ja uusia asioita kokeillaan niin opiskelussa kuin oppimisympäristöissä. Tietoa koulun toiminnasta ja kehityshankkeista löytyy alla olevien linkkien kautta. Kotisivujen ja median välityksellä pääsee tutustumisessa hyvään alkuun, mutta vierailu Kutojantiellä kannattaa!

unnamed

Kuvassa tutorit uusien ykkösten juhlassa elokuussa 2015.

Facebook on yksi koulun tiedotuskanavista. Sitä kautta saa helposti tietoonsa ajankohtaiset asiat.
Artikkelit
Artikkeleina julkaistaan lukion toimintaan liittyviä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia juttuja.

Tiedotteet
Tiedotteissa julkaistaan tärkeää ajankohtaista infoa lukion tapahtumista ja arjen aikatauluista.
Galleria
Galleriassa julkaistaan kuvia ja videoita.
Info-TV
Info-tv on nähtävissä koulun auloissa sekä kotisivulla. Info-tv:ssä tiedotetaan kaikki ajankohtaiset asiat.
Kalenteri
Lukion kalenteri on sähköinen kuten opinto-opaskin. Kalenterissa on nähtävissä koko lukuvuoden aikataulu.
Youtube-kanavalla julkaistaan lukion videomateriaali.
Instagram-palvelussa julkaistaan kuvia, tietenkin!

Videokooste Art-Viheri -päivän tapahtumista 2014.

Art-Viheri perjantaina 18.11.2016  klo 15-20

15.00. Avaus

15.15-16.00 Juhlaruokailu

16.00-16.45 Taiteilijavieras Miika Nousiainen

17.00-17.45  Oppitunti (palkki 5)

18.00-18.45 Taidetuokio, taidelinjan esitys YYN salaisuus kutsuvieraille

19.00-19.45 Oppitunti (palkki 3)

Illan aikana voi vierailla oppitunneilla sekä tutustua koulun tiloihin ja kurssitöihin. Valoaulassa on nähtävillä Hanna Variksen myyntinäyttely.

Kahvila avoinna klo 15.00- 18.00. Arpajaiset klo 18.00, palkintona Hanna Variksen grafiikkatyö.

Infotilaisuus 9. luokkalaisille keskiviikkona 18. tammikuuta 2017 klo 13.30 alkaen

* Vierailu oppitunneilla

Acer Aspire V3-112P 11,6

Infotilaisuus 9. luokkalaisille tiistaina 24. tammikuuta 2017 klo 13.30 alkaen
* Vierailu oppitunneilla

Opettajat Viherlaakson lukion opettajat 2016-2017

Infotilaisuus illalla keskiviikkona 1.2.2017 klo 18.00

* Tutustutaan koulun tiloihin

Sovi tapaamisesta ja tule käymään!!

Viherlaakson lukioon on mahdollista tulla tutustumaan myös erikseen sovittavina aikoina. Ota yhteyttä opinto-ohjaaja Riina Laasoseen tai Eeva Stenbackaan ja sovi tapaaminen. Riinan puhelinnumero on 046-8771266 ja sähköposti riina-laasonen(at) espoo.fi ja Eevan numero on 046-8773611 ja sähköposti eeva.stenbacka(at)espoo.fi.

Tervetuloa!